Cenan Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı Türk Mûsikîsi Korosu Geleneksel Bahar Konseri, Şef Noktanur Kefkep yönetiminde, 15 Mayıs 2017 Pazartesi günü gerçekleştirdi.

Programın ilk bölümünde hüzzam fasıl, ikinci bölümünde muhayyer kürdî eserler takdim edildi.  Ayrıca bu sene bir ilke imza atan Şef Noktanur Kefkep, koromuzun minik üyelerini sahneye çıkardı. 8 ile 11 yaş arası çocuklardan oluşan bu grup, heyecanları ve enerjileri ile geceye ayrı bir renk kattılar.

Türk Musikisinin nadide eserlerinin icra edildiği gecede, Şef-Solist Noktanur Kefkep ve koronun harika performansı Ali Emiri Efendi Kültür Merkezi’ni dolduran sanat severlere unutulmayacak bir gece yaşattı.

Büyük bir özveri ile bütün bir sene çalışmalarını sürdüren Şef Noktanur Kefkep başta olmak üzere, Cenan Vakfı Türk Mûsîki Korosuna şükranlarımızı sunar ve bizleri bu müzik şöleniyle en yakın zamanda yeniden buluşturmalarını dileriz.

Bahar Konserimiz ile igili fotoğraf ve kayıtlara aşağıdan ulaşabilirsiniz.