Ken’an Rifâî-“Rehber-i Sâlikîn”-Sâliklerin Rehberi- Yayımlandı

Cenan Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı Neşriyâtının 10. yayını olan, Ken’an Rifâî ‘nin “Rehber-i Sâlikîn” adlı eseri, Prof. Dr. Mustafa Tahralı tarafından günümüz harflerine aktarılmış, sâdeleştirilmiş ve yayına hazırlanmıştır.

Kitap hakkında daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Satın almak için vakfımız telefon numarası: 0212 631 34 22 veya iletişim sayfamız Cenan Vakfı İletişim üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

1. by Tuğba Alpınar on 2 Aralık 2019  22:12 Cevapla

Merhabalar efendim ... Ben tevhitle ilgilenmeye çalışan araştırmayı seven Cemalnur Sargut Hanım efendinin netteki sohbetlerinden yola çıkarak sizlere ulaştım. Kitabİ satın almak istiyorum fiyatı ne kadardır acaba ??

• by Cenan Vakfı on 4 Aralık 2019  10:23 Cevapla

Merhaba Tuğba Hanım, kitabı Vakfımıza gelip satın alabilirsiniz ya da kitapyurdu üzerinden satın alabilirsiniz.

• by Cenan Vakfı on 4 Aralık 2019  10:26 Cevapla

Vakfımızdan 45 tl'ye satın alabilirsiniz. Kitapyurdundan'da yaklaşık aynı fiyata alabilirsiniz.

Bir Yorum Paylaşın

Email Adresiniz Üçüncü Kişilerle Paylaşılmayacaktır!