Balkan Faaliyetleri – 2013

Vakfımız tarafından 25-31 Mayıs 2013 tarihleri arasında düzenlenen gezide, İskeçe ve Prizren şehirleri gezilmiştir.

Bu gezide Prof. Dr. Fahrettin Olguner ve Çiğdem Gürsoy’ un sunumları ile “Yunus Emre Düşüncesi-Vakıf Medeniyeti” konulu bir panel gerçekleştirilmiş, ayrıca Noktanur Kefkep idaresindeki Vakfımız Türk Mûsikîsi korosu iki konser vermiştir.

Konser Kaydı

Fotoğraflar

Sunum Notları

Çiğdem Gürsoy sunum Notları için tıklayınız.

Kosova, Makedonya, Bulgaristan ve Romanya’dan 12-21 yaşları arasındaki 17 öğrenciye, 8 Temmuz- 4 Ağustos 2013 tarihleri arasında kültür ve sanat eğitimi verilmiştir. Eğitimi takiben dönem sonu etkinliği ile katılım sertifikaları verilmiştir.

Davetiye

2013_davetiye

Ders Programı

8 TEMMUZ-4 AĞUSTOS 2013 ÖĞRENCİ KURSU - HAFTALIK DERS PROGRAMI

2013_ders_prog

Gezi Programı

KÜLTÜR GEZİLERİ PROGRAMI

2013_gezi_prog

Katılımcı Listesi

Kayıt

Fotoğraflar

Bulgaristan’ın Şumnu şehrinde, “Şumnu Kültür Evi Derneği” ile işbirliği yapılarak, 21-31 Aralık 2013 tarihleri arasında Dr. Seher AŞICI tarafından ebru kursu verilmiştir.